Ursus Millenii -logo

Etusivu

Kilpailukutsu
Ilmoittautuminen
Tehtäväluettelo
Ennakko-ohje
Kilpailukeskus

Aikataulu
Hyvä tietää

Erityismääräyksiä
Kieltosäännöt

Kilpailuvartiot
Kuvia vartioista
Kuvia kisasta
Tehtäväkäskyt & arvostelu
Tulokset

Tuomarineuvosto
Kisajärjestäjät

Palaute

TuMe

Ursus Millenii


URSUS MILLENII
16.-17.9.2000

Partiopoikalippukunta Turun Metsänkävijät kutsuu kaikkia Varsinais-Suomen Partiopiirin lippukuntia osallistumaan kisavartioillaan V-S:n Partiopiirin syysmestaruuskisoihin viikonloppuna 16.-17.9.2000.
Kilpailu on samalla Turun Metsänkävijäin 75-vuotisjuhlakilpailu. Järjestäjinä toimivat Turun Metsänkävijät ja Auran Tytöt.

SARJAJAKO:
Poika- ja sekavartiot kilpailevat harmaassa ja punaisessa sarjassa. Tyttövartiot kilpailevat ruskeassa ja sinisessä sarjassa. Osanottajien iät lasketaan ennen vuoden 2000 alkua täytetyin täysin vuosin. Kaikkien kilpailijoiden pitää olla maksanut SP:n partiojäsenmaksun.

Harmaa ja ruskea sarja:
Kilpailuvartiona on lippukunnasta koottu vartio, jossa on kolme (3) vähintään 17-vuotiasta jäsentä. Reitin pituus on harmaassa sarjassa 29 km ja ruskeassa sarjassa 23 km. Kilpailu kestää yli yön.

Punainen ja sininen sarja:
Kilpailuvartiona on lippukunnasta koottu vartio, jossa on neljä (4) 14-18 vuotiasta jäsentä. Vartion jäsenten yhteisikä on enintään 64 vuotta. Reitin pituus on punaisessa sarjassa 23 km ja sinisessä sarjassa 20 km. Kilpailu kestää yli yön ja yörastilla on sääntöjen mukainen tehtävätön lepoaika

SÄÄNNÖT:
Kilpailussa noudatetaan voimassaolevia V-SP:n Partiotaitokilpailujen sääntöjä sekä näiden määräämiltä osin SP:n Partiotaitokilpailujen sääntöjä.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset kirjallisesti viimeistään torstaina 31.8.2000 osoitteeseen: Varsinais-Suomen Partiopiiri, Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 TURKU. Ilmoittautumisessa on mainittava sarja, vartion nimi, lippukunta ja vartionjohtajan nimi- ja osoitetiedot sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

OSANOTTOMAKSU:
Osanottomaksu on 300 mk vartiolta. Jälki-ilmoittautumisia vastaanotetaan perjantaihin 8.9.2000 asti (450 mk vartiolta) puhelimitse Partiopiirin toimistoon 02- 2770 555.
Partiopiiri laskuttaa osanottomaksut lippukunnilta ilmoittautumisajan jälkeen. Partiopiiri ei järjestä yhteiskuljetusta Turun Urheilupuistoon.

VUODEN 1999 MESTARIT:
Harmaa:  Wanhad Kotkad, Turun Sinikotkat
Ruskea:  Jori Malmsten, Maskun Hemmingin Tyttäret
Punainen:  Ruorimies T, Turun Partio-Sissit
Sininen:  Pieni Kala, Hakkistytöt

LISÄTIETOJA:
- http://www.tume.fi/
- kilpailunjohtaja Jyrki Tuominen, gsm 040-594 3466, eMail scout@iki.fi
- järjestelysihteeri Hanna Kesäläinen, gsm 040-504 5026, eMail hanna.kesalainen@wulff.fi

Tervetuloa
Ursus Millenii -kilpailuun Turun Urheilupuistoon!

Turun Metsänkävijät


Viimeinen päivitys