Kilpailukutsu (Tävlingskallelsen på svenska)

Turun Metsänkävijät ja Nuotiotytöt toivottavat kisavartiot tervetulleiksi Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n partiotaitojen suomenmestaruuskilpailuun 1.-2.10.2005 Turun seudulle.
Kontio-2005 on samalla Turun Metsänkävijäin 80-vuotisjuhlakilpailu ja Nuotiotyttöjen 50-vuotisjuhlakilpailu. Mukana kisajärjestelyissä ovat lisäksi Henrikin Tapulitytöt, RajakivenKiertäjät ja Partio-Puhurit.

Tarjoamme kisaajille perinteisiä partiotehtäviä, hauskoja yllätyksiä ja varsinaissuomalaisia maisemia.

Internet-sivut: www.tume.fi/kontio

SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä (voimassa 1.1.2003 alkaen) ja SP:n turvallisuusohjeita.

OSANOTTO-OIKEUS
Partiopiirit saavat ilmoittaa Kontio-kilpailun kuhunkin sarjaan sääntöjen 9.§ piirikiintiöiden mukaisen määrän vartioita. Vartioita voidaan ottaa myös tasauspaikoille. Kuhunkin sarjaan voidaan siten ottaa yhteensä 76 vartiota.

Jokaisen kilpailijan SP:n partiojäsenmaksun pitää olla maksettu ja voimassa kilpailun alkaessa. Kilpailijoiden jäsenkortit tarkastetaan kilpailupaikalla. Vartion jäsenen katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet on SP:n rekisterissä merkitty, ellei kyseinen piiri hänelle kirjallisesti muuta lippukuntaa vahvista. Kilpailuvartion jäsen voi kuitenkin kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana.

SARJAJAKO
Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa ja harmaassa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan vuoden 2004 loppuun mennessä täytetyin vuosin. Kilpailussa ratkaistaan myös partiopiirien välinen mestaruus.

Harmaa ja Ruskea sarja
- Vartiossa jäseniä: 3
- Kilpailijoiden iät vähintään: 17 v.
- Yhteisikä: ei rajoitusta
- Radan maksimipituus: Ha 34 km, Ru 25 km

Punainen ja Sininen sarja
- Vartiossa jäseniä: 4
- Kilpailijoiden iät: 14-18 v.
- Yhteisikä enintään: 64 v.
- Radan maksimipituus: Pu 25 km, Si 20 km

ILMOITTAUTUMINEN
Kaikki vartiot ilmoittautuvat omaan partiopiiriinsä. Piirit ilmoittavat kaikki vartionsa kootusti samalla kertaa kisajärjestäjälle viimeistään tiistaina 13.9.2005 erillisen, viikolla 33 saatavan piiriohjeen määräämällä tavalla.

Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, lippukunta, piiri, sarja, äidinkieli sekä vartionjohtajan nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite. Lisäksi on sitovasti mainittava vartion majoitus- ja ruokailutarve sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Tarkemmat tiedot aterioista yms löytyvät kilpailun www-sivuilta. Jälki-ilmoittautuminen on tasauspaikkojen rajoissa mahdollista 20.9.2005 saakka.

OSALLISTUMISMAKSU
Vartion osallistumismaksu on 72 euroa; jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksu on 120 euroa. Piirit maksavat vartioidensa maksut ilmoittautumisen yhteydessä piiriohjeen mukaisesti kisatilille.

Osallistumismaksu sisältää lattiamajoituksen sitä tarvitseville kilpailua edeltävänä yönä, kilpailumateriaalin, mahdolliset kuljetukset kilpailun aikana sekä lämpimän aterian ja peseytymismahdollisuuden kilpailun päätyttyä. Jos vartio ei osallistu kilpailuun, osallistumismaksua ei palauteta, mutta piiri voi asettaa tilalle toisen vartion samaan sarjaan.

HUOLTAJAT
Mahdollisia huoltajia pyydetään ilmoittautumaan vartioiden ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailukeskuksesta voi ostaa huoltajapaketin (15 euroa), joka sisältää lattiamajoituksen, ruokailut (la-su), kahvit ja tutustumisen kilpailuun.

LISÄTIETOJA
Partiopiireille lähetetään erillinen piiriohje viikolla 33. Ilmoittautuneille vartioille lähetetään ennakko-ohje viikolla 38. Kilpailun kotisivut ja lisätietoja kilpailusta löytyy osoitteesta: www.tume.fi/kontio. Kehoitamme tutustumaan!

Kysymyksiin vastaavat tarvittaessa:
järjestelypäällikkö Jyrki Tuominen, gsm 040- 594 3466, scout(at)iki.fi

VUODEN 2004 MESTARIT
Harmaa: Mamot Hyytyy, Kyynärön Kiertäjät, Häme;
Ruskea: Teuvo, Tampereen Lokit, Häme;
Punainen: Tundravyöhyketerapia, Pellon Pailakat, Lappi;
Sininen: Elma, Littoisten Pirtapiiat, V-SP;
Piirien välinen kilpailu: Hämeen Partiolaiset.

Tervetuloa Varsinais-Suomeen!

KONTIO-2005
Turun Metsänkävijät
Nuotiotytöt