Ilmoittautuminen

Kaikki vartiot ilmoittautuvat omaan partiopiiriinsä. Piirit ilmoittavat kaikki vartionsa kootusti samalla kertaa kisajärjestäjälle viimeistään tiistaina 13.9.2005 erillisen, viikolla 33 saatavan piiriohjeen määräämällä tavalla.

Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, lippukunta, piiri, sarja, äidinkieli sekä vartionjohtajan nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite. Lisäksi on sitovasti mainittava vartion majoitus- ja ruokailutarve sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Tarkemmat tiedot aterioista yms löytyvät kilpailun www-sivuilta. Jälki-ilmoittautuminen on tasauspaikkojen rajoissa mahdollista 20.9.2005 saakka.

OSANOTTO-OIKEUS
Partiopiirit saavat ilmoittaa Kontio-kilpailun kuhunkin sarjaan sääntöjen 9.§ piirikiintiöiden mukaisen määrän vartioita. Vartioita voidaan ottaa myös tasauspaikoille. Kuhunkin sarjaan voidaan siten ottaa yhteensä 76 vartiota ja kilpailuun yhteensä enintään 304 vartiota.

Jokaisen kilpailijan SP:n partiojäsenmaksun pitää olla maksettu ja voimassa kilpailun alkaessa. Kilpailijoiden jäsenkortit tarkastetaan kilpailupaikalla. Vartion jäsenen katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet on SP:n rekisterissä merkitty, ellei kyseinen piiri hänelle kirjallisesti muuta lippukuntaa vahvista. Kilpailuvartion jäsen voi kuitenkin kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana.

Järjestäjä on esittänyt SP:n kilpailuryhmälle keväällä 2004, että kilpailu käytäisiin kaikissa sarjoissa avoimin piirikiintiöin. SP:n kilpailuryhmän päätöksellä 9.3.2005 piirikiintiöt tässä kilpailussa eivät ole avoimet.

OSALLISTUMISMAKSU
Vartion osallistumismaksu on 72 euroa; jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksu on 120 euroa. Piirit maksavat vartioidensa maksut ilmoittautumisen yhteydessä piiriohjeen mukaisesti kisatilille.

Osallistumismaksu sisältää lattiamajoituksen sitä tarvitseville kilpailua edeltävänä yönä, kilpailumateriaalin, mahdolliset kuljetukset kilpailun aikana sekä lämpimän aterian ja peseytymismahdollisuuden kilpailun päätyttyä. Jos vartio ei osallistu kilpailuun, osallistumismaksua ei palauteta, mutta piiri voi asettaa tilalle toisen vartion samaan sarjaan.

HUOLTAJAT
Mahdollisia huoltajia pyydetään ilmoittautumaan vartioiden ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailukeskuksesta voi ostaa huoltajapaketin (15 euroa), joka sisältää lattiamajoituksen, ruokailut (la-su), kahvit ja tutustumisen kilpailuun.

LISÄTIETOJA
Partiopiireille lähetetään erillinen piiriohje viikolla 33.
Ilmoittautuneille vartioille lähetetään ennakko-ohje viikolla 38.