SUUNNISTUKSEN SM 2006 KESKIMATKA

Turun Metsänkävijät - Airismaa, Rymättylä


Valokuvia lisätty kilpailukuvia-sivulle
lisätty: 16.9.2006 klo 23.13


Voittajien reitit
lisätty: 16.9.2006 klo 20.00

Tero Föhrin reitti - klikkaa suuremmaksi Minna Kaupin reitti - klikkaa suuremmaksi
Tero Föhrin reittiMinna Kaupin reitti

Ennakkosuosikit Tero Föhr ja Minna Kauppi juoksivat mestareiksi
lisätty: 16.9.2006 klo 17.07

Tero Föhr

Vehkalahden Veikkojen Tero Föhr juoksi keskimatkojen suomenmestariksi 28 sekunnin erolla ennen MS Parman Petteri Muukkosta. Pronssi jaettiin Vaajakosken Terän miesten Pasi Ikosen ja Jani Lakasen kesken, jotka jäivät hopeasijasta 15 sekuntia. Kovana ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt keskimatkojen MM-hopeamitalimies Jarkko Huovila sijoittui kisassa kuudenneksitoista jääden kärjestä 2.54.

Naisten suomenmestaruuden voitti Asikkalan Raikkaan Minna Kauppi 45 sekunnin erolla ennen Angelniemen Ankkurin Maria Rantalaa. Pronssille sijoittui Turun Suunnistajien Bodil Holström 33 sekunnin erolla Rantalaan.


Kisajärjestelijät kiittelevät erinomaisia puitteita
lisätty: 16.9.2006 klo 16.50

Järjestelijät kiittelevät ja kehuvat yhteistyötä Rymättylän kunnan, Mahilan tilan ja maanomistajien kanssa. Kisoja on mukava järjestää, kun ymmärtämystä löytyy järjestäjien nopeille ja yllättävillekin toiveille.

Yhteistyö on toiminut myös järjestelyssä mukana olevien tahojen, T:mi Kokkens, Rymättylän VPK, Rymättylän maa- ja kotitalousnaiset ja Naantalin VG-62, kanssa.


Ennakkosuosikit pitivät pintansa karsinnassa
lisätty: 16.9.2006 klo 13.17

Lakasten veljekset - klikkaa suuremmaksi h21kars2 - klikkaa suuremmaksi

Miesten sarjan karsinnoissa ennakkosuosikeista Jonne Lakanen ja Jani Lakanen voittivat oman karsintaeränsä ja Pasi Ikonen oli oman eränsä toinen. Keskimatkojen hallitseva MM-hopeamitalisti Jarkko Huovila oli myös odotetun vahva voittaen oman eränsä. Suurin aikaero oli ensimmäisessä karsintaerässä, jossa Jani Lakanen voitti toiseksi tulleen Markus Lindeqvistin minuutilla ja kymmenellä sekunnilla.

Naisten sarjassa suosikeista Minna Kauppi, Heli Jukkola ja Paula Haapakoski selvisivät finaaliin.

Ratamestarien ohjeajat osuivat karsinnassa oikeaan. Miesten sarjoissa karsintasarjojen voittajien ajat vaihtelivat 22.08:n ja 24.30:n välillä. Sarjojen viidensien ajat olivat 24.00:n ja 25.31:n välillä.


Minna Kauppi Jani Lakanen

Maailmanmestari Jani Lakanen on yllättynyt, jos lauantaina voittaja on joku muu kuin Ikonen tai Lakanen. Euroopan mestari Kauppi uskoo kovimpien uhkaajien tulevan MM-kisailijoiden joukosta.

Lisää ennakkosuosikkien kommentteja media-sivulla.

 
 
IT-TURKU